014/37.38.38 of info@bosmansvastgoed.be

Een vastgoedkantoor dat ten dienste wil staan van u.

Het verkopen en/of verhuren van onroerend goed is tegenwoordig een complexe zaak. Wij zijn een erkend vastgoedkantoor, staan dicht bij ons cliënteel met professionele begeleiding. We betrekken u steeds in het ganse vastgoedproces en laten u mee gebruik maken van onze specifieke vastgoedsoftware die alle informatie en data verzamelt.
Het onderscheid wordt door ons geleverd door onze persoonlijke aanpak.

Om u ten volle te kunnen helpen en u de aandacht te geven die u verdient, werken wij liefst op afspraak. Hebt u een vastgoedtransactie te bespreken (aankoop / verkoop / verhuur / huur), nemen wij graag de nodige tijd om u hierbij te begeleiden. Met een correcte en ongedwongen wijze van samenwerken, want vroeg of laat komen we elkaar opnieuw tegen.

Wij kijken er dan ook naar uit om u te ontmoeten in ons kantoor te Retie, met parking voor de deur.

Blijf op de hoogte

Ontvang dagelijks ons aanbod van nieuwe panden in je mailbox en blijf zo op de hoogte.

Schrijf je nu in

Nieuws

6 redenen om je huis te verkopen via een vastgoedmakelaar

20 Oktober 2016

Een huis of een appartement verkopen is niet alleen een belangrijke stap in uw leven, het is ook een stap die u wellicht geen tien keer zal zetten. Net omdat het zo'n uitzonderlijke gebeurtenis is voelen veel mensen die hun woning willen verkopen zich al snel overdonderd door alles wat bij zo'n verkoop komt kijken. Geen toeval dus dat een ruime mee

Lees meer

Wanneer krijg je eindelijk de huissleutel overhandigd?

22 September 2016

Eens de verkoopsovereenkomst is getekend, kijk je uit naar de sleuteloverhandiging. Toch moet je wachten op het verlijden van de akte, wat de officiële ondertekening is. Maar is het toch niet mogelijk om die sleutel vroeger in handen te hebben?

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons