Team Immo drie: Bernadette Bosmans, Nicky Van den Bossche, Patrick Nuyens, Pascale van Hapert, Linda Van Looy, Christine Peeters

Uw makelaar van de Kempen die steeds ten dienste staat van u.

Immo Drie is een samensmelting van 2 gerenommeerde vastgoedkantoren, namelijk Immo 2000 vastgoed en Bosmans Vastgoed.  Beide immokantoren zijn al jaren een vaste waarde in de streek en voornamelijk heel goed gekend omwille van hun sterke reputatie in Arendonk, Retie en omgeving,  doordat ze de plaatselijke markt zeer goed kennen.

Immo 2000 vastgoed en Bosmans Vastgoed slaan de handen in elkaar en smelten samen tot Immo Drie. Met deze opvallende fusie worden niet alleen drie generaties, maar ook een schat aan expertise en ervaring samengebracht en worden de sterktes van beide kantoren ten volle benut. 

Heeft u een vastgoedtransactie te bespreken (aankoop / verkoop / verhuur / huur), nemen wij graag de nodige tijd om u hierbij te begeleiden. Met een correcte en ongedwongen wijze van samenwerken, want vroeg of laat komen we elkaar opnieuw tegen.

Wij kijken er dan ook naar uit om u te ontmoeten in één van onze kantoren te Arendonk (Vrijheid 8) of kantoor te Retie (Turnhoutsebaan 81). 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Ons volledig vastgoedaanbod kan u eveneens geadverteerd zien op Immoscoop (www.immoscoop.be).

Nieuws

Ons kantoor in Retie is VERHUISD !

16 Juni 2019

Tijdens het weekend van 15 en 16 juni zijn wij met ons kantoor in Retie verhuisd naar onze gloednieuwe locatie. Vanaf maandag 17 juni bent u dus van harte welkom in ons nieuw kantoor te Retie, Turnhoutsebaan 81 - op slechts 240 m verder dan onze vorige locatie.

Lees meer

Met trots stellen wij u Immo drie voor

12 April 2019

Immo Drie is een samensmelting van 2 gerenommeerde vastgoedkantoren, namelijk Immo 2000 en Bosmans Vastgoed. Beide immokantoren zijn al jaren een vaste waarde in de streek en voornamelijk heel goed gekend omwille van hun sterke reputatie in Arendonk, Retie en omgeving, doordat ze de plaatselijke markt zeer goed kennen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons