BIG BANG in de Kempen ! naar nieuws overzicht

26 Maart 2018

Het is zover! Vanaf vandaag, maandag 26 maart 2018, is het grootste en meest recente vastgoedaanbod in de Kempen exclusief op IMMOSCOOP terug te vinden. Maar liefst 70% van het vastgoedaanbod in de Kempen is van de traditionele immosites (Immoweb, Immovlan, Hebbes, Realo, etc.) verdwenen nu de Kempische makelaars de krachten gebundeld hebben en alle eigendommen uitsluitend op de eigen websites en op www.immoscoop.be plaatsen.

Een revolutionaire beslissing, een BIG BANG in de vastgoedwereld, maar wij en alle andere deelnemende makelaars zijn er 100% van overtuigd dat NU het moment is om samen van IMMOSCOOP de vastgoedsite van de Kempen te maken. We zijn er bovendien van overtuigd dat dit initiatief gaat slagen. Waarom? Omdat deze beslissing niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze eigenaars en alle kandidaat-kopers/huurders grote voordelen met zich meebrengt. 

Voordelen voor kandidaat-kopers/huurders

 1. ZOEKERS HOUDEN VAN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE
  Wie op zoek is naar een nieuw eigendom vindt op www.immoscoop.be snel zijn/haar weg. IMMOSCOOP is een overzichtelijke en rustige immosite. Kandidaat-kopers/huurders worden niet afgeleid door banners, pop-ups, logo’s en andere onbelangrijke of storende info. Zo gaat de essentie nooit verloren: websitebezoekers krijgen snel een overzicht van het aanbod dat aan hun zoekwensen voldoet. Er worden bovendien voortdurend nieuwe tools ontwikkeld om websitebezoekers beter te informeren en de gebruikservaring te optimaliseren. 
 2. KANDIDAAT-KOPERS/HUURDERS WILLEN HET MEEST RECENTE EN VOLLEDIGE AANBOD
  70% van het vastgoedaanbod in de Kempen wordt meteen en exclusief op IMMOSCOOP gepubliceerd. Dit maakt van www.immoscoop.be de immosite met het recentste en grootste vastgoedaanbod in de Kempen, wat natuurlijk heel aantrekkelijk is voor zoekers.
Voordelen voor verkopers/verhuurders

 1. VERKOPERS/VERHUURDERS HECHTEN VEEL BELANG AAN KWALITEIT
  IMMOSCOOP is een initiatief van de vastgoedmakelaars zelf en dat is heel positief voor de verkoper. Aangezien makelaars alle informatie over de eigendommen zelf verzamelen en rechtstreeks op www.immoscoop.be plaatsen, wordt gegarandeerd dat de info up-to-date en accuraat is. In dat opzicht is IMMOSCOOP een unicum in de huidige wildgroei van data-verhandeling.
 2. VERKOPERS/VERHUURDERS WILLEN EEN GROOT BEREIK
  IMMOSCOOP heeft bij de start van 2018 de kaap van 1 miljoen maandelijkse bezoekers bereikt! Deze grote bezoekersaantallen gaan gepaard met steeds stijgende paginaweergaven en contactaanvragen voor de eigendommen. Kopers en huurders realiseren zich steeds meer dat dit platform “in primeur” panden aanbiedt. Dit besef levert ons en onze klanten elke dag meer waardevolle en bruikbare leads op.
 3. VERKOPERS/VERHUURDERS WILLEN ECHTE KANDIDATEN
  De grote kracht van IMMOSCOOP zit in het aanbieden van primeurs. Alle IMMOSCOOP makelaars (ook buiten de Kempen) plaatsen hun aanbod de eerste maand exclusief op de eigen website en op www.immoscoop.be. Dit maakt van IMMOSCOOP een uniek platform waar eigendommen, ver voor andere portaalsites, in primeur ontdekt kunnen worden. Nu blijkt dat de échte zoekers via IMMOSCOOP binnenkomen. De zoekers die zich nadien nog aanbieden via andere portaalsites, blijken heel vaak nog niet concreet op zoek te zijn. 

Vragen over dit initiatief? Aarzel niet ons te contacteren via info@bosmansvastgoed.be.


Bron:
www.immoscoop.be

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons