Nieuws

7 to-do’s voor je een woning verhuurt

12 Januari 2017

Je woning verhuren, dat betekent niet dat je alleen een huurprijs moet bepalen. Er komen nog een aantal zaken bij kijken. We zetten op een rijtje waarmee je moet rekening houden.

Lees meer

6 redenen om je huis te verkopen via een vastgoedmakelaar

20 Oktober 2016

Een huis of een appartement verkopen is niet alleen een belangrijke stap in uw leven, het is ook een stap die u wellicht geen tien keer zal zetten. Net omdat het zo'n uitzonderlijke gebeurtenis is voelen veel mensen die hun woning willen verkopen zich al snel overdonderd door alles wat bij zo'n verkoop komt kijken. Geen toeval dus dat een ruime mee

Lees meer

Wanneer krijg je eindelijk de huissleutel overhandigd?

22 September 2016

Eens de verkoopsovereenkomst is getekend, kijk je uit naar de sleuteloverhandiging. Toch moet je wachten op het verlijden van de akte, wat de officiële ondertekening is. Maar is het toch niet mogelijk om die sleutel vroeger in handen te hebben?

Lees meer

Verplichte modernisering van liften komt niets te vroeg

09 September 2016

Het Koninklijk Besluit van 9 maart 2003 betekende de start van de verplichte modernisering van alle liften. Het dramatisch ongeval met een lift in Gent waarbij onlangs een 23-jarige studente om het leven kwam, toont nogmaals aan dat de verplichte modernisering van de liften niets te vroeg komt.

Lees meer

Deze renovatiewerken jagen het kadastraal inkomen de hoogte in

29 Augustus 2016

Meer ruimte of comfort creëren in je woning? Dat willen we allemaal. Maar wist je dat het kadastraal inkomen, dat je onroerende voorheffing bepaalt, kan stijgen als je renoveert?

Lees meer

Recordaantal vastgoedtransacties in tweede trimester 2016

29 Augustus 2016

In het tweede trimester van 2016 vond een recordaantal vastgoedtransacties plaats. Dat blijkt uit de cijfers van de driemaandelijkse Notarisbarometer. Vooral in april en mei waren er heel wat vastgoedtransacties. Ook de prijzen van de woningen zijn gestegen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons